City break Istanbul - Mercure Istanbul Bomonti, cu plecare din Bucuresti

Mercure Istanbul Bomonti se află in inima orașului Istanbul si a zonei Bomonti și oferă o terasă cu vedere la oraș. Oaspeții au la dispoziție acces gratuit la internet WiFi in toate zonele, diverse servicii si un birou de concierge. Centrul spa oferă o varietate de tratamente, inclusiv aromoterapie, reflexoterapie si masaje suedeze, thailandeze si balineze. Amenajate elegant, cu mobilier luxos, camerele si suitele hotelului Mercure Istanbul Bomonti sunt izolate fonic și au aer condiționat.

Fiecare unitate de cazare include birou, minibar si TV cu ecran plat cu canale prin satelit. De asemenea, oaspeții beneficiază de facilități de ceai/cafea si apă gratuită in fiecare zi. Este disponibil și un seif. După un mic dejun gourmet servit in zona cu vedere la oraș, oaspeții pot savura preparate internaționale deosebite, alături de vinuri speciale din cramă, oferite pe tot parcursul zilei. Restaurantul à la carte este situat in zona holului și servește o varietate bogată de băuturi calde și reci, precum și brandy și whisky. Oaspeții se pot relaxa cu un masaj cu spumă la hamam sau se pot delecta cu tratamentele dermato-cosmetice și corporale oferite de Mercure Istanbul Bomonti.

Proprietatea se află la mică distanță de numeroase centre comerciale: Trump este la 3 km, Zorlu se află la 6 km, iar Kanyon este la 7 km. Hotelul este situat la doar 1 km de cartierul Nisantası, unde se află numeroase magazine de lux, precum si centre de chirurgie plastică si clinici medicale renumite. De asemenea, hotelul este situat la 1,6 km de Spitalul American si la 2,1 km de spitalul Acibadem Taksim. Mercure Istanbul Bomonti se află la mică distanță de mers pe jos de numeroase restaurante și la 15 minute de mers pe jos de centrul de congrese din Istanbul și de sala de expoziții Lutfi Kirdar. Stația de metrou Osmanbey este situată la 500 de metri si oferă acces cu ușurință la alte zone din oraș. Aeroportul Istanbul este la 47 km de proprietate.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Mercure Istanbul Bomonti, Istanbul, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate