Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Descriere:

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.


Localizare:

Hotelul este situat la 11 km de Bodrum si la aproximativ 23 km de Aeroportul Milas-Bodrum.


Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, bar, terasa, gradina, internet gratuit, piscina in aer liber, aqua park, divertisment, animatori, mini golf, darts, tenis de masa, loc de joaca, biliard, baie turceasca, masaj, jacuzzi, sauna, sala de fitness, camera de bagaje, schimb valutar, spalatorie, magazin, serviciu de transfer, zone pentru fumatori, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, room service, receptie deschisa non stop si parcare privata.


Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu urmatoarele facilitati: televizor, telefon, aer conditionat, minibar, seif, uscator de par, baie privata si balcon.


Website:

https://www.dujahotels.com/Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;

7 nopti cazare si masa conform hotel;

Asistenta turistica pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Bilet traversare pod (autocar+pasageri) 20 €/pers (copil 0-5.99 ani Gratuit) – se achita la autocar;

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Locuri preferențiale autocar (primele 3 banchete): 20 €/pers;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Insotitor de grup;

Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Bucuresti catre Duja Bodrum, Bodrum, Turcia